Новини
Начало / Новини / "Обичам природата и аз участвам"

"Обичам природата и аз участвам"

10.02.2015, ПУДООС

За поредна година Министерство на околната среда и водите и ПУДООС (Предприятие за управление на дейностите по опазване на околната среда) обявяват конкурс „За чиста околна среда – 2015“ на тема: "Обичам природата и аз участвам".

В конкурса могат да участват всички училища, детски градини, обединени детски комплекси, общини и кметства от цялата страната.

Целта на кампанията „За чиста околна среда 2015г.“ е повишаване на екологичната култура и навлизане на съвременните тенденции в сферата на опазване на околната среда, в образователния и възпитателен процес на  младите хора , посредством възможността за финансиране на дейности от материален характер пряко включени и необходими за учебния и възпитателен процес във всяко от заведенията или организациите , заявители на проектите. 

Желаещите да участват трябва да изготвят проект и да го изпратят по пощата с обратна разписка на адрес: ПУДООС , София 1000 , ул. Триадица №4, ет.3, с краен срок за получаване в деловодството на ПУДООС: 20.02.2015 година


Източник: ПУДООС


"Обичам природата и аз участвам"

Коментари

Добави коментар
Моля попълнете всички полета, отбелязани със звездички (*).