Общи условия

Общи условия

Начало / Общи условия

Общи условия


Условия за доставка

Как и кога мога да получа моята поръчка?

ЕкоКомпост ще достави избраните продукти на посочен от Вас адрес. Поръчките, получени в рамките на работния ден, ще бъдат доставени до два работни дни за района на София, и от три до четири работни дни за страната.

Цената за доставка не е включена в цената на артикулите. За да разберете цената на доставка на вашата поръчка можете да проверите това на сайта на куриерски фирми Спиди или Еконт. Цената на доставката ще бъде изчислена от самата куриерска фирма и плащането за доставката ще бъде направено директно на тях. Ако желаете да си вземате практаката от офиса на куриера, моля добавете това в полето "Адрес за доставка".
 
Ако имате някакви по-особени изисквания за деня и часа на доставка, моля да се свържете с нас на посочения телефон или в полето "забележки".

Условия на поръчка

Да поръчаш в ЕкоКомпост е бързо и лесно!

Продуктите на ЕкоКомпост може да поръчате по следните начини:

 • През уебсайта на ЕкоКомпост
 • На телефон 0879 333 532.

Поръчки в уебсайта: 

 1. Изберете продукт. Натиснете бутона Поръчай, след което натиснете бутона Моята поръчка. Проверете дали поръчката по вид и количество отговаря на Вашия избор. Ако направите промяна, натиснете бутон Преизчисли. За да продължите напред, натиснете бутон Запази и продължи.
   
 2. Следваща стъпка е попълване на детайлите за доставка, където е необходимо да предоставите адреса на доставка. За да продължите напред натиснете бутон Запази и продължи.
   
 3. Изберете начин на плащане. Маркирайте полето "Съгласен съм с всички условия на поръчка в ЕкоКомпост" и натиснете бутон Запази и продължи.
   
 4. Проверете посочените от Вас детайли за доставака и плащане. Ако желаете да направите корекции натиснете линк "Предишна стъпка" . За да изпратите поръчката натиснете бутон Поръчвам.

След като завършите поръчката автоматично ще получите e-mail на посеченият от вас електронен адрес с всички детайли от поръчката.

Анулиране на поръчка

Поръчка може да се анулира преди доставката да е напуснала магазина. В случай на скрит дефект на продукта, клиентът трябва да уведоми фирма ЕкоКомпост ООД. Доставеният продукт може да бъде върнат и заменен или да се изплати изцяло платената от клиента сума.


Условия за плащане

За ваше улеснение предлагаме няколко различни начина на плащане.

Поръчаните продукти можете да заплатите по следните начини:
 
 • С наложен платеж, при доставка с куриер: заплащате стойността на поръчката и доставката на представителя на куриерската фирма, при получаване на артикулите.   
 • On line чрез ePay.bg:
  С дебитни карти чрез българската защитена система за електронни разплащания. Изисква се регистрация в ePay.bg.
 • С банков превод:
  Получател: ЕКОКОМПОСТ ООД
  Първа Инвестиционна банка АД, София
  BIC код: FINV BGSF
  IBAN: BG96 FINV 9150 1000 1780 08

Сигурност и дискретност

ЕкоКомпост се задължава да пази тайната на кореспонденцията, както и да не разгласява предоставената в този сайт лична информация, освен ако това не следва по силата на нормативна разпоредба. ЕкоКомпост не предоставя, обменя или продава тази информация на трети лица.